Palvelut

Hoidosta on saatu apua mm.
-kipu- ja särkytilat
-uniongelmat
-refluksi, allergiaoireilut
-koliikki (koliikkitutkimus 2018)
-vatsavaivat, ummetus, ilmavaivat
-kehon jumit ja toispuoleisuudet


Tiesitkö että koliikkitutkimuksessa lähes puolilla vauvoista oireet loppuivat hoitokertojen jälkeen kokonaan, ja kaikilla lopuillakin oireet vähenivät ❤️
Hoito toteutetaan kartoittamalla tilanne, teen ensimmäisellä kerralla kaikille haastattelun jonka pohjalta teen mielessäni hoitosuunnitelman juuri Teidän vauvalle❤️
Hoito kestää n. 20-30minuuttia mutta yhteensä käyntiin on hyvä varata n. 45min aikaa. Rokotuksista on hyvä olla kulunut n. 3-7vrk ennen vauvahierontaa.


Hoito onnistuu lattialla, hoitopöydällä, vanhemman sylissä tai minun sylissä. Vaikka vauva olisi itkuinen niin aina on hoito saatu tehtyä, Teidän ei tarvitse etukäteen varautua mitenkään eikä stressata❤️
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on tarkoitettu tehtävän sarjahoitona. Suositus on kolme hoitoa kahden viikon sisällä, tarvittaessa lisäkertoja kovin oireisille vauvoille. Kertojen lisääntyessä vauvat alkavat nauttia hieronnasta ihan eri tavalla kun ensimmäisillä kerroilla❤️


Ota yhteyttä rohkeasti ja katsotaan miten voin auttaa.

Tarjoan imetysohjausta Kuopiossa asiakkaan kotona tai omassa kotonani Niiralassa.


Onko vauvan imuotteen kanssa pulmia? Naksuuko tai irtoileeko ote?
Epäiletkö vauvalla suun jänteiden kireyksiä, oletko harkinnut käydä näyttämässä niitä tai onko jänteiden leikkaus torpattu mutta vaikuttaa silti kireältä?


Monesti suun alueen tehokas jumppa auttaa jänteitä rentoutumaan ja parantaa imuotetta. Ohjaan käynneillä jumpan myös vanhemmille.
Käynnin voi varata myös esim rinnalta lakkoilun, rintaraivon, imetyspettymyksen tai muiden asioiden takia.
Raskaana ollessa on hyvä myös perehtyä hieman imetykseen etukäteen ja tulen siitä mielelläni kertomaan teille❤️
Älä jää yksin imetyspulmien kanssa vaan ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten saamme imetyksen onnistumaan paremmin. 

Palveluihini kuuluu tästä eteenpäin tukipuhelu/viestittely.


Aiheina voivat esimerkiksi olla lapsen uneen ja rytmiin liittyvät asiat, itkuisen vauvan auttamiseen keinoja tai omaa jaksamista tukevat vinkit. Voit kysyä ennen palvelua sopiiko haasteenne tähän palveluun tai minun osaamisalaani.


Olen parin vuoden aikana auttanut satoja perheitä erilaisissa haasteissa ja saanut positiivista palautetta. Tunnistan myös tilanteet joissa en osaa enempää auttaa ja ohjaan silloin mistä voisi vinkkejä saada!
En siis lähde suinpäin neuvomaan jos en usko löytäväni itse ratkaisuja.
Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä
Viestittely voidaan hoitaa vaikka watsapissa. 

Vauvanhoitopalvelua alle 1-vuotiaille vauvoille. Alaikärajaa ei ole 😍


Haluatko saada hieman omaa aikaa tai päästä puolison tai ystävän kanssa syömään, terassille tai rentouttavaan hierontaan ilman huolta vauvan pärjäämisestä?
Tulen mielelläni hoitamaan vauvaasi, noin 2-4 tunnin ajaksi kotiinne Kuopiossa. Laitan halutessasi kuvia ja kuulumisia hoidon aikana jotta voit olla mahdollisimman rennosti. Jos me ei vielä tunneta niin voidaan sopia ennen varsinaista hoitokeikkaa tutustumiskäynti.


Oma aika on todella tärkeää ja kaikilla ei ole vauvan kanssa tukiverkostoa tai sopivaa hoitajaa vauvalle. Omasta kokemuksesta tiedän miten tärkeää olisi saada edes pieni hengähdystauko kun on kokoajan kiinni vauvassa. Pienen tauon jälkeen jaksaa taas pitkän aikaa❤️
Ota reilusti yhteyttä, pärjäämme vauvan kanssa varmasti mainiosti ❤️

Hinnasto

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Kolmas kerta samalle vauvalle ja KAIKKI kerrat siitä eteenpäin koko vauvavuoden ajan 45e!
Sisältää matkulut 15km säteellä Kuopion keskustasta

50€

Imetysohjaus

Imetysohjaukseen sisältyy aina vauvan pään, niskan ja suun alueen käsittelyä sekä vauvahierontaa helpottamaan muita vaivoja.
sisältää matkakulut 15km säteellä Kuopion keskustasta

58€

Vauvanhoitopalvelu

40/h

Tukipuhelu/viestittely

Muutaman päivän jälkituella käsittelemään esim vauvan uniasioita, imetystä tai muita mietityttäviä asioita 

30€